26 september 2017

Een nieuw begin?

Paradepaadje is alweer een poosje achter de rug. Met een tevreden gevoel en veel gezelligheid samen met Andries Hogenhuis in het dorpshuis van Britswert, hebben we voor de laatste keer de kunstroute Paradepaadje afgesloten. Vooral de laatste dag was voor ons project een topper. Mensen raakten ontroerd, waren onder de indruk, bleven hangen, vergaten hun rugzak, kochten een schilderij van Andries, stelden heel veel vragen, gaven veel complimenten, fans kwamen langs, kortom een topdag!

En nu.....nu dit project afgesloten is...wat ga ik nu doen?
Een nieuw begin met nieuwe mogelijkheden.
Komend jaar ga ik verder met het ontwikkelen van kunstsieraden. Er komt een nieuwe website, speciaal voor mijn sieraden, ik ga nog meer foto's maken met modellen, ik ga bezig met een sieraad voor een bijzonder iemand, kijken wat er op mijn pad komt....(en er komen al wat hele leuke dingen) maar vooral genieten van het heerlijk bezig zijn met natuurlijke en recyclematerialen......Dat voelt zo goed!

Afgelopen zondag heb ik samen met model Silke Heinsma een fotoshoot gehouden van mijn sieraden gemaakt van materialen van Vlieland en uit Ierland op het Wad.
Hierbij een beetje een indruk: