8 juni 2017

Een modeshow kwam op mijn pad.....

Op 11 april kwam er zomaar vanuit het niets ineens een modeshow op mijn pad. Een gezamenlijke vriend/collega had mijn naam al eens genoemd bij Shri-Sorya Taj-Devi Tibet, die een modeshow zou gaan houden in Leeuwarden. 'Toevallig' kwamen we elkaar buiten de trein tegen (spoorbrug lag er uit, dus we moesten vervoerd worden met bussen) en bleek ons werk goed bij elkaar te passen.

Het leek me een ware uitdaging, zo kort voor de modeshow (29 april 2017) ja zeggen, maar ook een hele (leuk) spannende en vooral mooie ervaring.
Het zou vooral improviseren worden, want mijn sieraden waren niet speciaal voor de modeshow gemaakt en de kleding had ik nog nauwelijks gezien tot de dag dat de show zou zijn. Toch had ik alle vertrouwen in Soraya en dat het goed zou komen.
En dat kwam het... :)

Het werd een dag van improviseren, ontmoeten, bewonderen, saamhorigheid en gezelligheid en achteraf enorme vermoeidheid....maar wat was het gaaf!!

- om mijn sieraden nu op echte modellen te zien
- om op deze manier vanuit verschillende disciplines samen te werken
- om zoveel nieuwe mensen te leren kennen, waarmee je een dag intensief aan hetzelfde doel werkt
- om zo'n geweldige ervaring op te kunnen doen!

Heel veel respect ook voor Soraya, die dit samen met Gerard Buising in zo'n korte tijd op poten heeft gezet en zoveel mensen (modellen en bezoekers) heeft weten te inspireren.

Voor mij betekent het ook een stap verder. Mijn sieraden op echte modellen zien, heeft mij laten zien dat dat veel beter werkt dan op poppen. Dus druk aan de slag met een nieuwe website en nieuwe foto's (met modellen deze keer) Bovendien is het enorm leuk om de foto's te maken met de modellen samen.

Hieronder een korte impressie van de modeshow en een fotoshoot...Fotoshoot met Vanessa Neumann in Crystallic Leeuwarden