16 januari 2016

Een nieuw jaar met nieuwe plannen

Het nieuwe jaar is weer begonnen. De afgelopen tijd zijn er al een aantal open coffee's geweest, die met enthousiasme ontvangen zijn en op 11 januari hebben we een nieuwjaarslunch met lezing van Maaike Elise van Steenis gehad. De titel was; de 4 succesfactoren voor kunstenaars en creatievelingen om geld te verdienen.


Vele herkenbare tips kwamen voorbij. Eigenlijk weet je het allemaal wel, maar het toepassen is vaak het probleem. We besteden onze tijd liever aan het maken van mooie dingen....
In bepaalde periodes stort ik me dan ook weer op het internet (zoals nu) om alles weer bij te werken en vol goede moed begin ik weer druk te twitteren, facebooken, google +-en en al wat niet meer voorbij komt.
En dat levert eigenlijk altijd wel iets op. Toen ik bv. in november flink aan het twitteren en facebooken was geslagen, verdubbelde ineens mijn bezoekersaantal!

Vaak ben ik wel bang dat mensen een beetje dol worden van al mijn berichtjes, maar ik heb nu van verschillende bronnen gehoord dat je berichtjes eerst 8 keer gezien moeten zijn voor iemand je onthoudt of actie onderneemt....
Dus nu weer vol goede moed er tegenaan...

Dit jaar wil ik de webshop nog meer vullen en goed op gang helpen, waar ik naar verwacht, veel tijd aan kwijt zal zijn.

Daarnaast ben ik weer bezig om nieuwe technieken en materialen uit te proberen, waarbij al mooie resultaten ontstaan.
In augustus neem ik weer deel aan de kunstroute Paradepaadje en door het thema ben ik weer op een nieuw pad belandt....
Dat is ook het leuke van het werken naar een thema. Ik hou erg van nieuwe uitdagingen. Het houdt me scherp en met mijn honger naar nieuwe dingen, mensen, natuur en landen ontstaan vaak interessante gesprekken/inzichten/etc. die ik dan weer verwerk in nieuwe ideĆ«en. Zo ook voor deze leuke kunstroute.
Mijn verhaal klopt voor mezelf en de uitwerking begint ook al aardig te ontstaan....
Het wordt weer iets heel anders dan vorig jaar, waarbij ik voor elke ketting het wiel opnieuw uit moest vinden en daarnaast ook nog met vilt meedeed. Maar wat het precies wordt, houd ik nog even geheim. Eerst maar aan het werk!