8 november 2015

Kunstroute Paradepaadje was een succes..

Inmiddels is het alweer voorbij, de kunstroute Paradepaadje.
Na de opbouwdag, waarbij met de andere kunstenaars gekeken moet worden wie waar het beste uit komt en het daadwerkelijke opbouwen, begon het dan op donderdag echt.
De eerste dag was het nog aardig rustig, door het koude en natte weer. Maar daarna begon het goed te lopen en was het voor ons, als kunstenaars, aangenaam vertoeven op de boerderij.
Vrijwel continu waren mensen enthousiast en velen waren ook verbaasd te zien wat je van recyclemateriaal nog voor moois kunt maken. Onze sieraden waren draagbaar, maar speciaal voor deze expositie, meer geschikt voor bv. een modeshow, dan om dagelijks te dragen.
Ook het vilt oogste volop bewondering en leverde bijzondere gesprekken op. Diverse mensen kregen hierdoor ook zelf weer veel inspiratie, wat ook een fijn gevoel geeft.
Aan het eind van de kunstroute was er nog een gezamenlijk etentje in de tuin van de organisator, wat ook zeer geslaagd was en waar vele nieuwe contacten en ideeën ontstonden. Stond iedereen 4 dagen op zijn eigen locatie, hier kwam alles samen....

Na afloop reed ik naar huis en bedacht me dat het leuk zou zijn om deze contacten voort te zetten en is er de Facebookgroep Kunstenaars Ontmoeten Elkaar ontstaan en een maandelijkse Open Coffee voor Kunstenaars in Café Voltage in Emmastate in Leeuwarden. (sluit je gerust aan).
Inmiddels zijn we al 2 keer bij elkaar geweest en zijn de reacties erg enthousiast te noemen. De locatie is erg relaxed en de sfeer erg gezellig en gemoedelijk.

Daarnaast is mijn atelier van de Blokhuispoort naar huis verhuisd en is er een mooie webshop ontstaan...http://www.viltz.nl/webshop 

Tot slot nog wat foto's van kunstroute Paradepaadje en mijn werk...


 
Thema: omhulsels
 
 
Titel: Blijvende herinnering
 
 
Titel: Onvermogen
 
 
Titel: Omhuld licht/licht omhult
 
Titel: Hunted deer