9 februari 2015

Paradepaadje 27 t/m 30 augustus 2015

Het nieuwe jaar is weer van start en we zijn alweer lekker bezig met nieuwe ontwerpen.
Met name voor echt een hele leuke kunstroute, met de bijzondere naam: Paradepaadje.

Deze kunstroute van ongeveer 15 km. loopt door 6 dorpen (Lytsewierrum, Boazum, Wiuwert, Britswert, Itens en Rien) en bevindt zich op werkelijk prachtige locaties. 
Vorig jaar was de eerste keer en zijn we gaan kijken en naast dat we erg mooie en inspirerende kunst zagen, die niet onderdeed voor Open Stal in Oldeberkoop (voor de kenners), hadden we regelmatig een gevoel van op die prachtige plekken graag te willen wonen.
De kunst en de locaties versterkten elkaar.

En dit jaar doe ik dus mee! Met vilt en sieraden, op 2 plekken. Dus voel ik me een dikke bofkont. 
De eerste ideeën zijn er al en ook de eerste ontwerpen vorderen heel goed.

Meedoen aan een expositie biedt weer een nieuwe uitdaging om ook met je werk en ideeën weer een stap verder te komen. En ik merk dat dat alweer aan het gebeuren is. Dat geeft een goed gevoel.
Ik merk ook dat ik daar blij van wordt en weer anders om me heen ga kijken. Ineens zie ik overal vormen en materialen die ik zou kunnen gebruiken en waar ik dan altijd weer een selectie uit moet maken, net zo lang tot mijn gevoel helemaal goed daarbij is.

Het enige wat jammer is, is dat de meest geweldige ideeën zich bij mij altijd op het tijdstip aandienen dat ik in bed lig en eigenlijk dien te slapen, zodat ik niet meteen aan de slag kan...maar gelukkig blijven ze meestal wel hangen tot de volgende dag.....

Tot nu toe is het altijd goed gekomen......

Wil je alvast een kijkje nemen op de website van Paradepaadje (doen!),dan kun je op onderstaande link klikken...


En ik hoop natuurlijk van harte je op 1 van die dagen te zien.....tot dan!