9 april 2014

Workshops

9 april 2014

Mijn avontuur bij Ogenblik is weer voorbij voor nu. Mogelijk kom ik daar in het najaar terug.
Wat een prachtplek om mijn werk te mogen showen! Ik heb dan ook veel mooie reacties gehad op mijn werk en hoe het gepresenteerd was. En meteen op de eerste dag al verkocht!
De 2 doelen zijn dus bereikt....Ogenblik weer een beetje op weg helpen en mezelf weer even in de schijnwerpers zetten na een lastig half jaar. Ik hoop op een samenwerking die zich voort zal zetten op de een of andere manier.

Op dit moment ben ik samen met mijn collega Wil Schultinge(fotografie/schilderen en Wil's Galerietje) druk bezig met het ontwerpen en maken van sieraden en kunst van recyclemateriaal. Inmiddels hebben we hier ook de eerste workshops in gegeven op een middelbare school. Vanuit alle kanten krijgen we materiaal. Kringlopen, particulieren, de stort, etc. We gebruiken dan ook materiaal wat zelfs bij een kringloop nog onverkoopbaar is. Dus lekker duurzaam bezig!! Zo af en toe moeten we (letterlijk) op de kop hangen in grote containers, om net dat ene schroefje of interessant stukje ijzer van de bodem te vissen. Maar goed, je moet er wat voor over hebben........(en bovendien levert het voor de omstanders prachtige beelden op...;))
Er hangen nog een workshop en een aantal markten waar we onze spullen zullen gaan verkopen in de lucht.....en ook gaan we zelf verschillende workshops organiseren.
Zelf vind ik het fijn om nu ook een 'zomerklus' te hebben. Wol is toch een echt winterproduct en voor mij is vilten meer een techniek waar je prachtige resultaten mee kunt verkrijgen, dan een echte passie. Mijn passie ligt meer in het maken van kunst en unieke producten......
Maar in het najaar ga ik zeker weer vilten en/of andere technieken uitproberen....Genoeg te ontdekken nietwaar?! 
Voor nu nog maar even op de kop in de containers..... ;)