28 februari 2013

Het woonbootkrukje


Even uit de oude doos, maar te leuk om verloren te laten gaan. In september 2012 kwam er iemand in de winkel (Cel 55) die 1 van mijn vilten krukjes kocht. (Op eerste kerstdag gingen er zelfs nog 2 weg via het internet!) Via de mail kreeg ik later van de meneer die in de winkel was, een reaktie mét foto's, die ik mocht delen op mijn website. Geweldig dat iemand de moeite neemt om dit te doen!


‘Afgelopen zaterdag was ik samen met vriendin en dochter in leeuwarden en we waren heel aangenaam verrast door de invulling van de gevangenis als atelier-ruimte.
Wat een gezellige plek, dus ook snel op naar de winkel want ik was nieuwsgierig geworden naar leuke kunst-dingetjes.
Ik was direct verkocht toen ik de krukjes zag staan en ben een paar uur later, nadat ik toch uiteindelijk wel zeker wist dat ik daar graag 1 van thuis zou willen hebben (maar nog niet welke), weer teruggegaan naar de winkel.
Toch nog een kwartier dubben welke het moest worden, maar zoals je op bijgaande foto kunt zien is het de blauwe geworden. Ik woon nl op het water en daar kleurt blauw prima bij.
Het leek me leuk je wat foto's te sturen zodat je kan zien hoe je mooie kunstwerkjes bij iemand thuis uiteindelijk staan.’